Katri Saarinen on nuori korusuunnittelija Tampereella. Hän opiskeli artesaaniksi Pirkanmaan ammattiopistossa ja on sittemmin kierrellyt ulkomailla. Hän työskenteli kahdessa korupajassa Dublinissa ja täydensi opintojaan Firenzessä ennen kuin palasi takaisin Pirkanmaalle. 

Vuosien aikana Katri on tehnyt koruja eri materiaaleista. Muovi on ollut päämateriaalina moderneissa asustekoruissa. Muovi on kiehtonut Katria sen värien vuoksi, mutta viime aikoina on tullut kaipuu takaisin metallin äärelle. Työn alla olevissa mallistoissa on luvassa enemmän hopean ja korukivien kimallusta.

Galleriasta voit nähdä kaikki Katrin tähänastiset työt. Osa on myynnissä nettikaupassa. Jos uniikit korut kiinnostavat, Katri valmistaa myös tilaustöitä asiakkaan toiveiden pohjalta. Voit ottaa yhteyttä sähköpostin kautta. Tykkää myös Katrin Facebook sivustosta nähdäksesi, mikä on ajankohtaista.


Katri Saarinen is a young jewellery designer based in Tampere. She studied as an artisan in Pirkanmaa Vocational institute and later travelled abroad. She worked in two jewellery workshops in Dublin and studied some more in Florence before returning to Pirkanmaa region. 

Over the years Katri has used various materials in her jewellery. Plastic has been the main material in her costume jewellery collections. Plastic has intrigued her because of it's colours, but lately she has longed back to work with metal. In the collections she is currently working on, will have more sparkling silver and gemstones.

In the gallery section you can view all Katri's work. Some of them you can buy in the online shop. If you are looking for something unique, Katri is taking commissions. You can contact through e-mail. Click also like on her Facebook page to get the latest news.